Τελευταία νέα
Cafe Artemis
Cafe Artemis
10/09/2018 0

Cafe Artemis

Posted by superadmin 10/09/2018 0 Comment(s)

Το ARTEMIS Cafe είναι μια εξαιρετική καφετέρια, χτισμένη πάνω στη θάλασσα, ανοικτή χειμώνα-καλοκαίρι, χάρη στους δύο χώρους που διαθέτει, τον εξωτερικό και τον εσωτερικό. Ο εξωτερικός χώρος προτείνεται για τα ζεστές ημέρες και τα δροσερά βράδυα του Καλοκαιριού. Όμορφα διακοσμημένος, χαρακτηρίζεται από την καταπληκτική θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Ευβοϊκού και τα όμορφα φυτά που συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Τα απογεύματα, η πανέμορφη θέα του ηλιοβασιλέματος ενθουσιάζει τους επισκέπτες από την πρώτη ματιά.


          

Ο εσωτερικός χώρος προτείνεται πιο πολύ για τις κρύες μέρες και νύχτες του Χειμώνα. Το περιβάλλον του, ευρύχωρο και άνετο, θα σας ενθουσιάσει με την διακόσμηση του. Εξαιρετικό ντεκόρ από ξύλο και δέρμα και πετυχημένος συνδυασμός χρωμάτων θα δώσουν στις ιδιαίτερες στιγμές σας ένα διαφορετικό χρώμα από τα συνηθισμένα. Το ARTEMIS Cafe διαθέτει πολύ καλό bar, με ξεχωριστές προτάσεις στους καταλόγους του. Δεν θα μπορούσε σαφώς να λείπει και η καλή μουσική που σας κρατάει συντροφιά κάθε στιγμή. Επιλογές από ξένη μόνο μουσική, κυρίωs mainstream, σε ανάλογα επίπεδα έντασης για κάθε στιγμή.


Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις ελεύθερες ώρες σας και απολαύστε τον καφέ σας στο πανέμορφο και εξαιρετικά προσεγμένο περιβάλλον μας. Το ARTEMIS Cafe σας περιμένει για στιγμές χαλάρωσης την ημέρα αλλά και διασκέδασης το βράδυ. Σημείο αναφοράς στην Αμάρυνθο, αποτελεί το αγαπημένο στέκι όλων, βασιζόμενο στην ζεστασιά και την φιλικότητα που αποπνέει.

 

Το ARTEMIS Cafe σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και σας προσκαλεί να τις δείτε από κοντά. Ξεφύγετε λοιπόν από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και επισκεφθείτε μας. Οι άνθρωποι του ARTEMIS Cafe σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν με φιλικό και ευγενικό τρόπο, κάνοντας σας να νιώσετε άνετα κάθε στιγμή!


Book Now!