Καλώς ήρθατε στο site μας!

 

 

 

Το Artemis Hotel βρίσκεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία στην Αμάρυνθο και προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με τηλεόραση και free wifi.
Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μπαρ και σνακ μπαρ. Σε απόσταση 500μ. θα βρείτε πολλά καφέ μπαρ και παραδοσιακές ταβέρνες.Όλα τα δωμάτια στο Artemis είναι φωτεινά και ανοίγουν σε επιπλωμένο μπαλκόνι. Καθένα διαθέτει μίνι ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο.Ξεκινήστε τη μέρα σας με πρωινό που σερβίρεται στη βεράντα του μπαρ με θέα στη θάλασσα.
Το σνακ μπαρ προσφέρει διάφορα ελαφριά γεύματα και δροσιστικά ποτά.

test

Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε ένα δοκίμιο και ανακάτεψε τις λέξεις για να δημιουργήσει ένα δείγμα βιβλίου. Όχι μόνο επιβίωσε πέντε αιώνες, αλλά κυριάρχησε στην ηλεκτρονική στοιχειοθεσία, παραμένοντας με κάθε τρόπο αναλλοίωτο. Έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του '60 με την έκδοση των δειγμάτων της Letraset όπου περιελάμβαναν αποσπάσματα του Lorem Ipsum, και πιο πρόσφατα με το λογισμικό ηλεκτρονικής σελιδοποίησης όπως το Aldus PageMaker που περιείχαν εκδοχές του Lorem Ipsum.

 
 
Book Now!